jueves, 15 de noviembre de 2012

P-rrakos al Dreamspub Cafeteria, de Tavernes de Valldigna, el proper 26 de novembre del 2012

La direccio del Dreamspub Cafeteria esta preparant per al proper divendres 26 de Novembre, l'actuacio del grup de "rocanrol" valler per antonomasia, els "P-RRAKOS", que de segur no defraudaran als seus seguidors, amb una gran "p-rrakà", amb tots els components preparats per donar-ho tot a l'escenari del local vallero, situat enfront de l'entrada del camp Municipal del "Vergeret".


 Com sempre, al front de la banda estara Pep "Trueno", membre fundador del grup, junt amb el que escriu aquest comentari, a principi dels anys 90. A la veu, l'inconfundible "Pirulo", Bolik, es fara carrec dels cors (Tambe canta alguna canço) i la guitarra ritmica. Pep Panete, s'encarregara de la base amb el seu baix, empastan-lo amb la potencia de Jhonny Flare, baterista del grup.

P-rrakos, formacio actual
 


Tots el membres actuals de la banda, tenen altres formacions apart dels P-rrakos, per tant podriem dir, que es un grup "nodriza", que abastix al rock local de Tavernes de Valldigna.

Fent un poc d'historia, podria dir, que els P-rrakos van naixer al morir la banda de rock callejero "Libanes". El nou grup va funcionar molts anys com a trio, amb Pep Mafe (guitarra i veus) i Pep Galleta (Baix i veus) com a membres fixes, cambiant de bateria aixi com els bateristes anaven entrant i ixint, entre ells J. Manuel "Rana" (Ex-Extasis), Gustavo Gascuñana, Toni "Cotiu", Pep "Nolino", aplegant a enregistrar un CD, autoproduit per ells mateixa, a l'Estudi de Ferro.

 Per a la presentacio del CD, van contactar amb Gustavo, i aquest es va fer carrec de la bateria un parell d'anys com a music a sou, al mateix que Pep Panete, que tambe va vindre per a una col.laboracio, i despres ja es va quedar com a membre del grup, pasant aquest de trio a quartet.

Amb aquesta formacio, van començar a enregistrar les bases de bateria a l'Estudi de Suso, pero tan sols van acabar 6 cançons de les 17 ; San Roro, La Boda, Boys, Imagine, Pardal i Be bob a lu la.

Video amb fotos del grup 


Despres a l'any 2000, amb J.Flare per Gustavo, i amb les col.laboracions de Visent Grau (veu i bateria), Inma Paches (cors) i Alicia Donet (cors), es van tancar tot un dissabte altra volta a l'Estudi de Suso, i van enregistrar un total de 25 temes, que abarcaben quasi tot el repertori del grup.

Despres, jo, Pep Galleta, vaig decidir deixar el grup, i Pep Mafe, Pep Panete i Flare van continuar endavant, entrant Bolik despres i finalment Pirulo.El  bateria habitual del grup quan no pot acudir el Flare,  es Javi Mafe.
 Cambiant instruments



Esta es l'historia a grans bots d'un grup que va tindre el seu embrio a mitjans dels 80, quan Pep Mafe i jo, parirem el grup Libanes.

Ja sabeu si voleu vore a una gran banda i a uns grans musics, el divendres 26 de novembre al Dreamspub Cafeteria, rocanrol en estat pur.

El canal de youtbe de gretchsman

No hay comentarios: