martes, 12 de mayo de 2009

Adeu d'un gran music, ANTONIO VEGA

Avui al mig-dia cuan estava preparantme el berenar per anar a currar, en les noticies, una noticia m'ha fet deixar la feina que estava fent i escoltarla. Antonio Vega, despres d'un mes de internació, avui moría al hospital Puerta de Hierro, de Madrid.

Excelent músic y compositor, va formar part del grup Nacha Pop als anys 80, composant la canço CHICA DE AYER, considerada com un icón del pop espanyol d'aquesta década, junt al seu cosi Nacho.

NO conec molt d'ell, ni en el grup, ni despres en la seu carrera en solitari, tan sols recordarlo avui amb un video. Descanse en pau.



Al fil de aquesta noticia, em ve una al cap, d'una catastrofe aerea al anys 50 als EEUU. Era el dos de febrer de 1959, despres d'acabada l'actuacio de eixa nit, Buddy Holly, Big Bopper Richardson i Ritchie Valens, van agafar un avió per a que els portara al próxim poble de la gira. Feia fred i l'autobus de la gira, tenia estropeada la calefacció, per aixó lo de l'avió. NO va plegar mai al seu destí, es va estrellar en un camp de dacsa d'Iowa. Eixe día va morir el rock and roll. El record per als tres.







No hay comentarios: