martes, 5 de junio de 2012

6 de juny de 1962, comença la llegenda dels Beatles

Dema 6 de juny de 2012, es complira el 50 aniversari de la primera vegada que els Beatles van xafar els estudis d'enregistrament d'EMI a Abbey Road, a partir d'aci l'historia musical de tot el mon va canviar.




 Van aplegar per la vesprada als anomenats estudis, amb la furgoneta blanca que portava el seu road manager, Neill Aspinall, a on portaven els seus intruments i els vells amplificadors.


 En un principi, va ser Ron Richards qui es va  fer carrec de la gravacio, pues George Martin estava a altre estudi. Van enregistrar "Besame Mucho", i tres peçes d'ells; Love me do, P. S. I love you i Ask me why. Va ser quan van interpretar Love me do, quan Ron Richards va fer cridar a George Martin per a que escoltara la canço.




 En acabar la sesio, George Martin els va fer anar a la sala de comandaments, i els va estar explicant un poc com era l'asunt, amb l'apatia dels membres del grup, fins a que els va preguntar si hi habia algo que no els agradava, i els Beatles es van mirar entre ells, es van sonriure, van callar, i al cap d'uns minuts, George Harrison va espetar "No m'agrada la seua corbata". A partir d'ahi, l'encontre va anar molt mes fluid, i el mon es preparava per a l'eclosio del millor grup de l'historia.

No hay comentarios: