lunes, 21 de marzo de 2011

Libanés, a la platja de Tavernes de la Valldigna, juliol 1986

Un mes despres d'abandar Pep Galleta Extasis, amb companyia de Pep Mafe i Paco Palillos, cosi d'aquest últim, van formar el grup Libanés, encara que als cartells anunciadors, posava Inesperados.

Extasis, 777 i Magia Negra, tancaben el cartell d'aquella nit, a l'escala de Padur.

5 comentarios:

mi dijo...

Bestial estos videos. mare de deu quina època... Enhorabona galleta, però en volem més. Gràcies (Un simatero que a voltes hem tocat junts)

pepegall dijo...

M'alegre de que t'ajen agradat. Anirem possant-ne mes.

mi dijo...

Gràcies, perque recuperar estos videos és recuperar part de la història musical de la valldigna, i això té molt de mèrit. No sé si t'enrecordaràs de mi. Soc Marti, que tocava amb Loren, flare i companyia. Dis-liu al benvolgut flare i voràs. ja fa 10 anyets que visc a Barcelona i porte una banda de Jazz, però continéa agradant-me el rock, blues, etc. Au xiquet. Salut, Rock i Sant Roro

pepegall dijo...

Clar que m'hen recorde de tu i del teu Fender, jajajajjajaj.Veges si en deixes alguna direccio pa poder vore lo que fas.
Jo ara toque amb Blue Hotel, amb companyia del meu fill Elvis.

M'halegrat molt.

Un fort abraç

mi dijo...

Pues si, xiquet, encara la tinc intacta la Fender. M'alegra saber de tú i de vore els videos amb el teu fill. Els vaig vore l'altre dia i veig que té molt de talent amb l'edat que té. De tú ja sabem massa qui eres. Un músic mític que no se li acaba la passió i la ilusió pel Rock. Seguiu amb la tasca. Salutacions i mos vorem segurament algun dia per ahi. No pares, màquina.